Screenshot_20210418_071228_com.huawei.himovie_edited.jpg

Välkommen till oss

Jag som håller i alla workshops är utbildad instruktör sedan många år,  och jag uppdaterar hela tiden min kunskap. Jag har dansat i snart 25 år, och sedan många år tillbaka tränat själv för de fantastiska Oakleys. Så tusen tack till dem för bla mina 7 vm-guld;). Inom WorldCDF är jag utbildad internationell domare för tävlingar ute i Europa. Jag brinner för att lära ut teknik och hjälper gärna tävlingsdansare, och gör allt för att locka nya dansare att hitta denna fantastiskt roliga dansform!

 

Förutom mig så bjuder jag även ibland in härliga externa instruktörer till oss. Hos oss är vi både motionsdansare och tävlingsdansare och det viktigaste är att vi alla har en bra gemenskap, högt i tak och har kul.

Varmt välkommen

/Helene Callmyr

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Vill du dansa hos oss?

HC Dance & Design har funnits i ca 15 år, här är både motionsdans och tävlingsdansare varmt välkommen. viktigt är att vi alla accepterar både och!

Du kan välja på att endast delta på de sk. Öppna evenemang som finns på FB sidan HC Dance & Design.

Men vill du dansa hos oss fullt ut och få tillgång till de övriga återkommande workshops sk. Club under veckorna, betalar du en årsavgift 2021 (Clubavgift) 150 kr samt köper ett klippkort som gäller till 1/1 2022.

Klippkort 5ggr = 500 kr 

(för dig över 65 år 400 kr)

(för dig 20 år och yngre 300 kr)

Vill du tävlingsdansa och representera HC D&D så hör av dig, Vi har en speciell tävlingsgrupp på torsdagar för det.

I övrigt ordnar vi tex - Danskvällar med fika sk. Te-skak - teknikträningar - Tema jul, halloween mm - träningshelger - Fun-competitions 

Kontakta

Har du frågor, högt som lågt... hör av dig till mig

hcallmyr@gmail.com