top of page
Screenshot_20210418_071228_com.huawei.himovie_edited.jpg

Välkommen till oss

Välkommen att dansa med oss,  motionsdansare o tävlingsdansare är alla varmt välkomna, vi satsar på en fin gemenskap oavsett om du är ny eller van dansare. 

Jag (Helene) är utbildad instruktör sedan många år,  och jag uppdaterar hela tiden min kunskap. Jag har dansat i 25 år, och sedan många år tillbaka tränat själv för de fantastiska Oakleys. Så tusen tack till dem och Dorsey Napier för mina 7 vm-guld;). Inom tävlingsvärlden är jag utbildad internationell domare och är ofta ute i Europa på tävlingar. Jag brinner för att lära ut teknik och hjälper gärna tävlingsdansare, och gör allt för att locka nya dansare (för motion och tävling) att hitta denna fantastiskt roliga dansform!

 

Förutom mig har jag stor hjälp av duktiga Cajsa och Frida, pedagogiska, o härliga tjejer. Sa jag att de är grym på att dansa också? :) 

Jag bjuder även ibland in andra fantastiska externa instruktörer.

Varmt välkommen

/Helene Callmyr

FB: HC Dance & Design

Mail hcallmyr@gmail.com

0730 834612

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Vill du dansa hos oss?

HC Dance & Design har funnits länge,här är både motionsdans och tävlingsdansare varmt välkommen. Viktigt är att vi alla accepterar både och! Du kan välja på att endast delta på de sk. Öppna evenemang som finns på FB sidan HC Dance & Design.

Men vill du dansa hos oss fullt ut och få tillgång till de återkommande workshops under veckorna, betalar du med klippkort. 10 ggr = 1000 kr (för dig 65 år o äldre, samt 20 år o yngre 800 kr) 5ggr klippkort finns också.

Vill du tävlingsdansa och representera HC D&D så hör av dig, Vi har en speciell teknik-tävlingsgrupp för det. Teknik-tävling är endast för dig som inte är dansinstruktör eller tränar andra inom tävlingsdans i Västernorrland, är du instruktör är du välkommen att boka privatlektioner, eller delta på de "Öppna teknikklasser" istället.

I övrigt ordnar vi tex - danskvällar med fika  - teknikträningar - temakvällar jul, halloween mm - träningshelger - fun-competitions - eller varför inte en AW kväll 

Kontakta

Har du frågor, högt som lågt... hör av dig till mig

/Helene Callmyr

bottom of page