top of page
välkommen att  dansa med oss!

Vi är dansare i alla åldrar som dansar koreograferade danser till all slags musik. De flesta motionsdansar, men en del tävlingsdansar också. Vi satsar på att ha en fin gemenskap. Läs mer om vad Modern Linedance är för något nedan.

Jag som äger HC D&D har dansat ca 25 år, är utbildad instruktör och inom tävlingsvärlden är jag utbildad internationell domare. Jag brinner för att  locka nya dansare att hitta denna fantastiskt roliga dansform, samt att lära ut dans med teknik. Sedan många år tillbaka har jag tränat för de fantastiska Oakleys. Så tusen tack till dem o Dorsey Napier för mina 7 vm-guld;)

 

Jag har en otrolig fin  hjälp av mina duktiga idéella dansinstruktörer Cajsa o Frida, pedagogiska o härliga tjejer. Sa jag att de är grym på att dansa också? :) Ibland har vi även  workshops med andra externa instruktörer.

Varmt välkommen till oss  /Helene Callmyr

Modern linedance

MODERN LINEDANCE är koreograferade danser till all slags musik. Här har du chansen att prova på många danskaraktärer, vad sägs om: Chacha, Rumba, Samba, East Coast Swing, Vals, Funky (hiphop-inspirerad dans) West Coast Swing, Nightclub, eller danser inspirerade av Lindy hop, Salsa, Disco, Merengue mm. 

TÄVLINGSDANS Har du alltid haft en dröm av att kunna tävlingsdansa men aldrig haft en danspartner? Då är det här något för dig, du står på tävlingsgolvet utan danspartner med dem i din ålder och man tävlar i flera olika danskaraktärer. Som nybörjare kan man välja att börja med endast 3 danser utan kläd eller skoregler.

PRIVATLEKTIONER Vill du fördjupa dig i dansteknik och/eller tävlingsdans boka gärna lektioner.

bottom of page