top of page
comp
Tävlingsdans


 

 

Vi tränar oss ännu djupare in i dansteknikens värld, samt övar oss i att framträda. Det bästa med vår dansvärld är att precis alla kan delta.     SE MER INFO NEDAN!

Tävlingsdans

Har du länge drömt om att kunna tävlingsdansa? Då är det här något för dig.

Alla åldrar kan tävla i våran dansvärld, man tävlar mot andra i liknande ålder och efter passande svårighetsnivå. Som nybörjare kan man välja att börja med endast 3 danser där du inte behöver följa några speciella klädregler.

GRUNDKURS TÄVLINGSDANS! Vi kör snart igång en grundkurs i tävlingsdans, där vårat mål är att tävla i 1, 2 eller 3 danser den 18e maj i Stadshuset, Sundsvall.  Intresserad? Maila hcallmyr@gmail.com

De olika nivåerna är Social/Starter, Newcomer, Novice, Intermediate, Advanced och Star. Man tävlar i 3-6 olika danser beroende på nivå, alla med olika danskaraktärer.

Lilt: Eastcoast swing, Polka, Samba

Smooth: Nightclub eller West Coast Swing

Rise & Fall: Vals

Latin: Chacha eller Rumba

Funky: Hiphop-jazz inspirerad dans

Novelty: Showdans

Man kan dessutom tävla i våra 8 olika pardansformer, antingen tillsammans med en danspartner (Couple dance) eller med sin danslärare (ProAm)

Är du intresserad, hör av dig. Tävlingsdansformen i vår värld är som sagt för ALLA, oavsett ålder, hur vältränad man är är, om man har någon dansbakgrund eller inte. Alla kan! 

BILDER tävlingsdans 

Under uppdatering... 
bottom of page